„Expo Nunta de Vis”, în Coresi Shopping Resort

„Expo Nunta de Vis”, în Coresi Shopping Resort

Dacă sunteți viitori miri în căutarea unor idei speciale pentru nuntă vă așteptăm, în perioada 12 – 14 mai, în Piața cu Copaci din Coresi să vă bucurați de ofertele și surprizele evenimentului „Expo Nunta de Vis”.

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi și știm că vă doriți ca totul să fie perfect, până la cele mai mici detalii.  Târgul de nunți de la Coresi, organizat de Expo Events vă vine în ajutor cu inspirația de care aveți nevoie pentru un eveniment memorabil!

Rochii deosebite de mireasă, aranjamente și buchete spectaculoase, muzică pentru atmosfera de vis a nunții, băuturi delicioase la barul mobil, dar și verighete strălucitoare –  toate sunt pregătite să fie descoperite și integrate în tematica nunții mult așteptate și pregătite! Iar dacă aveți nevoie de ajutor pentru a pune toate detaliile la punct, puteți apela la serviciile unuia dintre organizatorii de evenimente prezenți la târg!

Alte articole:   Campanie de colectare a deșeurilor electrice, cu premii, sâmbătă, la Zărneşti

Vă așteptăm să vizitați Târgul de Nunți din Piața cu Copaci Coresi,  în perioada 12-14 mai și să vă rezervați din timp tot ceea ce ați visat pentru cea mai frumoasă zi din viața voastră!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate