EXCLUSIV Scandal monstru la Spitalul Judeţean Braşov

EXCLUSIV Scandal monstru la Spitalul Judeţean Braşov

Un scandal de proporţii a izbucnit la Spitalul Judeţean Braşov, unde pacienţii internaţi în această unitate vor avea probleme foarte mari.

Surse din interiorul Spitalului Judeţean ne-au dezvăluit că astăzi a fost o şedinţă unde a fost convocat personalul medical.

Totul a pornit de la o licitaţie care a avut loc în urmă cu ceva timp, în vederea desemnării firmei care să spele cearşafurile, lenjeria etc. Atenţia, nu vorbim de simple aşternuturi, ci de cearşafuri murdare de sânge, puroi, urină sau fecale. Adică firma care trebuie să asigure aceste servicii trebuie să respecte anumite condiţii…

Până la organizarea licitaţiei, de spălarea aşternuturilor se ocupa o firmă din Brăila. Aceasta a fost scoasă din schemă de către o societate din Ploieşti. În data de 19 februarie, firma din Brăila a predat tot, iar din 20 februarie au intrat „în pâine” ploieştenii.

Alte articole:   Ghişeu unic de eficienţă energetică, înfiinţat la nivelul judeţului Braşov

Acesta a fost momentul declanşării crizei. Nu numai că această societatea se pare că nu are toate autorizaţiile necesare pentru prestarea serviciilor de splăare a lenjeriei din spitale, dar în subsolul Judeţeanului s-a adunat peste o tonă şi jumătate de cearşafuri murdare.

Firma din Ploieşti are o curăţătorie de costume de haine şi blănărie.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate