EXCLUSIV: Șarlatanul Coliban își pregătește lovitura în secret: fotbal din nou la Corona! DOCUMENTE

EXCLUSIV: Șarlatanul Coliban își pregătește lovitura în secret: fotbal din nou la Corona! DOCUMENTE

Ne ținem de cuvânt, așa cum am promis, și revenim cu Allen Coliban, acest individ în care nu se poate avea încredere și care a decredibilizat funcția de primar al municipiului Brașov! Minciunile și trădările din timpul mandatului de primar, ba chiar de dinainte, de când sistemul ocult îl pregătea să iasă de la rampă, sunt cele mai bune dovezi. Mărturii clare despre felul de a fi al șarlatanului au depus, public, în repetate rânduri, mai mulți oameni pe care i-a înșelat.

Au fost în echipă cu primarul mincinos. Și regretă cu toții!

Vă mai amintiți ce declara în presă directorul impus pe linie de partid la Corona, Radu Miclăuș, când l-a pus pe goană, deoarece nu răspundea la toate comenzile? Și cum acuza că tovarășul lui Coliban, afaceristul Bogdan Ciungara, cel care tăia și spânzura, umbla cu bani negri și lucruri necurate la secția de handbal.

Femeia de afaceri Melinda Țuțuianu i-a fost trup și suflet în campania electorală de acum 4 ani, însă după preluarea puterii a realizat că „Primaria Brasov a încăput pe mâna unor iresponsabili si incompetenți”. „Nici una dintre strategiile promise de către Allen Coliban în timpul campaniei electorale nu au fost aplicate”, acuza respectiva în 2021, când a încercat organizarea unui referendum pentru demiterea primarului.

Mai recent, un cunoscut om de fotbal brașovean, Ciprian Jurubescu a dezvăluit cum același personaj i-a păcălit pe suporterii echipei SR Municipal Brașov: „A venit, s-a etichetat cu suporterii, și-a făcut treaba cu suporterii și i-a trădat pe suporteri”. Relația s-a rupt, însă primarul s-a răzbunat cu prima ocazie pe fostul partener de proiect fotbalistic. Cazul vi-l vom prezenta într-un articol separat.

Și câți mai sunt ca ei, cei care fac parte din clubul, deocamdată neînregistrat la Judecătorie, al victimelor lui Coliban și ale regimului USR la Brașov.

Allen Coliban a ținut ascunsă, mereu, secția de fotbal de la Corona

Zilele trecute, în exclusivitate, cu documente am făcut dovada cum primarul userist a păcălit jucătorii, antrenorii și Federația Română de Fotbal (FRF), când a trecut din patrimoniul public în cel privat, al său, al consoartei Camelia Clem și al camarazilor de curling, fotbalul de la instituția Corona la ONG-ul Scotch Club – FC Brașov Steagu Renaște.

Coliban pregătește în secret să mai dea o lovitură, pentru că el crede că va mai prinde un nou mandat de 4 ani de primar. În continuare, vă dezvăluim în premieră, cu probe, ce ticluiește de ceva vreme.

Pentru o bună înțelegere ne întoarcem în timp, în iunie 2021. Atunci s-a produs transferul de la Corona la Scotch Club, prin Hotărâre de Consiliu Local (HCL). Având în vedere comportamentu-i ulterior, acum constatăm că, de fapt, pungașul încă de atunci a început să-și pună în aplicare planul diabolic. Să-și premediteze fapta pentru care mai are nevoie doar de un nou mandat de primar pentru a o săvârși.

1. Bun, să începem! Prin HCL nr. 373/ 25.06.2021 s-a oficializat tranzacția în cauză, numai că, atenție (!), în conținutul deciziei, al textului hotărârii, acum e clar că intenționat, a fost „omis” un articol important (al 5-lea, respectând ordinea – vezi facsimil), prin care fotbalul, ca ramură de sport, trebuia eliminat definitiv din toate actele juridice ale clubului Corona. Ne referim la Regulamentul de Organizare și Funcționare (ROF) și Certificatul de Identitate Sportivă (CIS). Dar nu s-a întâmplat și în continuare fotbalul a rămas, bine-mersi, în documente. Practic, a fost „back up”-ul pe care Coliban și l-a asigurat, păstrându-l la naftalină, în caz de ceva.

HCL nr. 373/ 25.06.2021 

 

CIS anul 2021

2. Mai departe. Cum se mai dovedește că totul a fost făcut conștient și atent calculat? Simplu: ulterior, prin HCL nr. 741/ 20.09.2022, ROF-ul și CIS-ul au fost modificate. Sporturilor deja existente (10) de la înființare (2019), prin activitatea secțiilor (handbal, hochei, polo, natație și pentatlon modern, patinaj, schi biatlon, fotbal, scrimă, sporturi pentru persoanele cu nevoi speciale, gimnastică), li s-au adăugat alte discipline: volei și baschet. Fotbalul există mai departe în acte, nu a dispărut! Document doveditor jos: CIS (= cartea de identitate a clubului, neoficial spus).

CIS anul 2022, valabil și în prezent

3. În sprijinul afirmațiilor noastre, iată ce se specifică în ROF (cap. II art. 8 alin. 5): „Numărul de secţii pe ramură de sport poate fi completat sau redus, prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Braşov în funcţie de interesele Clubului Sportiv Municipal Corona Braşov şi ale Consiliului Local al Municipiului Braşov”. Doar că interesul clubului nu a fost să scape de de mult hulitul fotbal. De ce?

ROF anul 2022

4. Stați, că nu e totul! În recenta ședință ordinară a CL Brașov din 30 mai 2024, primarul a inițiat un nou proiect HCL, prin care la fel ca și în 2022, a intenționat să aducă modificări la ROF și CIS. Lângă sporturile existente (12), urmau să apară alte ramuri (6) în plus: lupte, tenis de masă, judo, orientare sportivă, tir sportiv, șah. Fotbalul – tot în continuare în acte, ROF-ul stă mărturie, CIS-ul e neschimbat din 2022. Într-adevăr, proiectul lui Coliban nu a trecut de Consiliu. Dar după alegerile de duminică, cine știe ce ne mai rezervă curlingistul.

ROF propus în ședința CL Brașov din 30 mai 2024

Conform celor prezentate, de trei ori fotbalul a rămas în picioare (2021, 2022, 2024), deci nu poate fi vorba de greșeală, uitare, nebăgare de seamă, neatenție etc.

Atenție! Toate cele 3 proiecte HCL au fost inițiate și puse pe ordinea de zi, pentru supunerea la vot, de către… primarul Allen Coliban. Asta nu mai e coincidență!

Pentru primarul de la noi, Corona e viitoarea Barcelona doi!

Dacă nu v-ați dat seama, iată care sunt pașii următori, pe care șnapanul i-a plănuit.

1. Să treacă alegerile și să iasă din nou primar. Că dacă nu, adio fotbal! Până în octombrie la predarea mandatului va fi un fel de „Ghișe 2”, dacă vă mai amintiți, un biet martor, nu șef, la toate cele ce se vor întâmpla în administrația Brașovului.

2. Bombă! Dacă îi va ieși pasiența, va readuce la viață fotbalul de la Corona, căci secția există conform tuturor documentelor! Ea are nevoie doar de finanțare, pe care încăpățânat cum e și dacă va fi nevoie o va asigura, la început fie și prin reorganizarea bugetelor celorlalte secții, numai fotbal să fie și combinatorul Coliban să aibă iarăși ca jucărie. Ce dacă-i Corona, poate fi ca Barcelona.

Dacă FC Barcelona, unde, apropo, a jucat handbal și managerul sportiv… coronarist Alexandru Dedu, e un club multisport (fotbal, baschet, handbal, hochei), de ce n-ar fi la fel și Corona brașovenilor. Bani sunt, slavă Domnului!

Acesta este, doamnelor și domnilor, primarul Allen Coliban, cel care speră să fie din nou „omul zilei” în fotbalul brașovean.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate