EXCLUSIV Primăria Brașov a retras autorizația de funcționare a Hotelului Piatra Mare

EXCLUSIV Primăria Brașov a retras autorizația de funcționare a Hotelului Piatra Mare

O noua lovitură pentru familia afaceristului Ioan Neculaie, care se ocupă de Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov. După ce grupul Oligopol a obținut o sentință definitivă, care atestă că sala NATO a fost construită ilegal pe un teren care nu îi aparține lui Neculaie.

Instanţa îl obliga pe Neculaie să readucă terenul cotropit la starea iniţială, adică „liber de construcţii“. „Obligă pârâta să readucă imobilul teren mai sus descris, cotropit, la starea iniţială – liber de construcţii, prin demolarea supraedificatelor şi înlăturarea lor, iar în caz contrar, autorizează reclamanta să readucă terenul la starea iniţială – liber de construcţii, respectiv la demolare, pe cheltuiala pârâtei“, se arată în sentinţă.

Alte articole:   Marțea Mare: Pilda celor zece fecioare

Având în vedere că nu există o autorizație de construcție și practic complexul Piatra Mare funcționează ilegal, primarul Brașovului a emis o dispoziție în data de 10 ianuarie prin care suspendă activitatea acestuia „până la intrarea în legalitate”, lucru imposibil, de altfel, având în vedere că nu are cum să obțină acea autorizație de construcție, iar Oligopolul dorește dărâmarea construcției ilegale.

Iar problemele sunt tot mai mari, pentru că aici sunt organizate o mulțime de conferinte si congrese, unde vin sute de oameni, nu doar turiști, iar unitatea funcționează fără autorizație, avize ISU etc.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate