EXCLUSIV Fiul avocatului Mihai Brebenel, implicat în dosarul falsificării de acte din Brașov

EXCLUSIV Fiul avocatului Mihai Brebenel, implicat în dosarul falsificării de acte din Brașov

Foto: Arhivă

Unul dintre cei vizați de razia procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism este fiul avocatului Mihai Brebenel, fost șef la serviciul pașapoarte al IJP Brașov, demis și el în urma unui scandal monstru cu acte falsificate, au dezvăluit în exclusivitate pentru newsbv.ro surse judiciare.

Întreaga familie Brebenel este implicată în mai multe scandaluri. Fiul este cercetat, printre altele, că a tras mai multe țepe firmelor de telefonie mobilă, folosind acte false cu care cumpăra telefoane mobile de ultimă generație, pe care nu le mai achita.

Alte articole:   Peste 1 milion de turiști au vizitat Brașovul, în primele 10 luni din 2023

Și tatăl acestuia a fost protagonistul unor scandaluri. Cele mai recente vizează revendicarea unor imobile din centrul Brașovului în numele unor așa-ziși clienți, ulterior acestea fiind valorificate. De asemenea, Mihai Brebenel este acuzat că a făcut parte din randul fortelor de represiune, deveniti revolutionari la „apelul de seara”, la acea dată maior si seful Biroului de Paza si Ordine al Militiei Brasov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate