EXCLUSIV Coliban pierde încă un proces. A făcut abuz de putere. Nu a respectat o sentință definitivă!

EXCLUSIV Coliban pierde încă un proces. A făcut abuz de putere. Nu a respectat o sentință definitivă!

Este haos general pe ultima sută de metri a mandatului primarului USR Allen Coliban. Se pierd procese pe bandă rulantă, se dau contracte cu încredințare pe bandă rulantă. Este o disperare a actualului edil care încearcă să obțină beneficii în al 12-lea ceas al mandatului.

Aventurile administrative ale primarului Coliban sunt decontate de brașoveni. Iar aici nu ne referim la salariul lunar de 13.689 de lei al primului gospodar de pe Facebook al Brașovului. Ci la plata cheltuielilor de judecată plătite, tot din bani publici, de către brașoveni, pentru că ipochimenul pierde procesele. Asta ca să nu mai amintim de daune…

Prostiile făcute de Coliban și acoliții produc și vor produce prejudicii incredibile bugetului local. Scandalul „American Dream”, peste care Primăria a pus batista pe țambal, este unul dintre exemplele pe care newsbv.ro le-a tot prezentat.

Primarul Allen Coliban, bun de plată: 20% din salariul minim brut/zi plus 1.000 de lei/zi penalități

Curtea de Apel București

13.03.2024
Ora estimata: 9:00Complet: 9-Completul 8 Recurs NCPC

Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge excepţia nulităţii recursului formulat de către recurentul-pârât Primarul Municipiului Braşov, invocată de către recurenta-reclamantă SC PREMIUM INTERFINANCE SRL. Respinge recursurile ca nefondate. Definitivă. Pronunţată azi, 13.03.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre  573/2024  13.03.2024

Tribunalul București

Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea reclamantei SC PREMIUM INTERFINANCE SRL formulată în contradictoriu cu PRIMARUL MUNICIPIULUI BRAȘOV. Anulează Certificatul de Urbanism cu nr 2796 din data 22.11.2021. Obligă pârâtul la emiterea unui certificat de urbanism în baza prevederilor PUZ Coasta Vacilor, în baza regimului Juridic Tehnic si Economie al PUZ Coasta Vacilor; fara conditionarea eliberarii unui aviz al Directiei Judetene de Cultura, Fara aviz conform HG 571/2016, fără cerinţa respectării HG 525/1996; fara cerinta respectării HCL 276/2018; Fara aviz din partea Comisiei de Circulatie, fara conditionarea elaborarii unei documentatii PUZ. Respinge cererea pentru constatarea inaplicării HCL 134/2018 ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 5050 lei reprezentând parte din cheltuielile de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţie la dispoziţia părţilor prin mijlocirea greferi instanţei, azi 04.10.2022.
Document: Hotarâre  4791/2022  04.10.2022

Vreo 700 de zile de plătit penalități… Prostul plătește!

Dacă este să ne luăm după sentința rămasă definitivă, a Tribunalului București, Coliban ar trebui să plătească – nu să muncească, asta a dovedit că nu știe – câteva vieți să plătească prejudiciile.

Banii tot prostul îi plătește. Adică tot noi, brașovenii. Întrebarea este câte procese trebuie să mai piardă Coliban ca să spunem: „Stop Joc!”. Iar cazul prezentat mai sus, este de noaptea minții. Un primar, despre care se presupune că a jurat că respectă legea bla-bla, încalcă cu bună știință ce i se cere printr-o sentință a instanței, definitivă!

Allen Coliban este un exemplu de „AȘA NU!” pentru comunitate.  Brașovenii știu că pe cei din USR îi încurcă Legea, dar să nu respecți sentințele definitive ale Justiției? Parcă e prea mult. Ce vor dl. Coliban și USR? Anarhie? Potopul lui Noe (Ne cerem scuze reprezentaților USR că facem aluzii la Biblie. Știm că au o problemă să jure cu mâna pe ea) pare o glumă față de prăpădul administrativ al USR – Coliban.

La final, facem un apel public la primarul prejudiciu, să posteze pe website-ul Primăriei, ce prevede auditul dat pe ochi frumoși de Coliban, unei firme. Audit care nu a fost prezentat niciodată publicului.

Domnule Coliban, chiar nu a furat Scripcaru?

Minune de Crăciun: Există auditul comandat de Coliban pentru Primăria Brașov

Viitorea mămică Flavia Boghiu (să îi dea Dumnezeu multe bucurii din partea copilului și sarcină ușoară!) ne spunea în 2021 că „urmează să facem o prezentare a raportului de audit și veți fi invitați, inclusiv cei care l-au realizat, la o ședință comună, pentru a putea pune întrebări dacă doriți”. Vezi articolul de mai sus

Ceea ce nu s-a mai întâmplat. Noi credem că ori e un blat Coliban – Scripcaru, ori Coliban a mai tras o țeapă de câteva zeci de mii de euro din banii publici și nu ne spune nimic că are o frică morbidă să afle brașovenii că, pe perioada auditată, Scripcaru pare să nu fi furat nimic.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Începe înscrierea la creşă sau la grădiniţă. Câte locuri sunt disponibile în Braşov

Anunţuri mică publicitate