Exclusiv la Brașov: Bere la Tank!

Exclusiv la Brașov: Bere la Tank!

Din fabrică direct în halbă, pe masa din restaurant sau terasă, unde oamenii o beau când se întâlnesc cu prietenii să sărbătorească momentele bune ale vieții.

O bere proaspătă nepasteurizată care, printr-o tehnologie nouă in România, este livrată direct din fabrică doar în locațiile partenere selectate cu grijă de producător. În Brasov discutam de o singură locație: Restaurantul Cupt’or din inima Brașovului, în Piata Sfatului. Aici sunt instalate tancurile de bere, o „extensie mobilă” a fabricii.

De ce sa alegi BERE LA TANK ?

Pentru că astfel se „învinge” inamicul principal al berii, cum ar fi lumina, iar noi nu puteam să venim cu ceva existent deja, pe piața, ne spun reprezentanții Restaurantului Cupt’or.

Alte articole:   Carfil SA şi Periscope Aviation semnează astăzi acordul strategic de cooperare

„În Brașov nu există acest concept, de «Tankerie» Ursus, motiv pentru care am acceptat provocarea celor de la Ursus și am adus această inovație: berea la tank, nepasteurizată și foarte proaspătă, împreună cu toate elementele poveștii: tankul, instalația, răcitoarele, halbe noi.

La ora 5 dimineața se face, special pentru noi, o încărcare de bere care este livrată de la fabrică la noi, în restaurantul Cupt’or. Are un gust proaspăt, de parcă ar fi gustată direct din fabrică, iar clienții vin special pentru a servi un Ursus la Tank”.

Vorbim de consumatori premium, din mediul urban, oameni cărora le place berea la draught, ies des cu prietenii în oraș, știu ce să aleagă din meniu si sunt atenți cum le este servită berea.

Alte articole:   Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Trei zile de activităţi captivante

Vorbim despre consumatori care au văzut si degustat bere la Tank în Cehia, Slovacia sau alte țări unde exista branduri puternice pentru berea la Tank.

Veneau și ne spuneau: vrem și noi în Brașov o astfel de locație. Astfel, a luat naștere proiectul dezvoltat în colaborare cu Ursus, Regele Berii în România. Totul a fost gândit în jurul celor 3 tancuri de bere, cu un design unic în Brașov, cu barul la vedere, cu 2 tancuri suspendate și unul încastrat în sticlă”.

Deschiderea oficială a „Tankeriei” Ursus în Piața Sfatului este 24 ianuarie, când sunteți așteptați cu multe suprize de către reprezentanții Restaurantului Cupt’or și ai producătorului de bere.

Alte articole:   Indemnizațiile pentru copiii şi adulţii cu handicap grav, majorate
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate