Educator brașovean, reținut pentru corupere sexuală. Victima – o fetiță de cinci ani!

Educator brașovean, reținut pentru corupere sexuală. Victima – o fetiță de cinci ani!

fetita violataUn brașovean de 33 ani a fost reținut astăzi sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor.

În data de 25.06.2014, Poliţia municipiului Braşov a fost sesizată de o persoană de sex feminin cu privire la faptul că, în data de 24.06.2014, fiica sa, în vârstă de 5 ani, în timp ce se afla în timpul programului de somn, la o grădiniţă privată din municipiul Braşov, ar fi fost mângâiată pe picior și în zona organelor genitale de un educator.

„În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de polițiști,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, a fost identificat educatorul menționat, un brașovean de 33 ani. În data de 29.10.2014, în baza  autorizației emise de instanță, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul său, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare a datelor (laptop, telefon mobil). Suspectul a fost reținut azi sub aspectul comiterii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor, urmând a se formula propunere pentru luarea de către magistrați a  unei măsuri preventive“, a precizat cms șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Alte articole:   Carnea de pasăre înlocuiește mielul de Paște, în Brașov

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate