Dragnea nu vrea să facă echipă cu șeful PSD Brașov, Constantin Niță

Dragnea nu vrea să facă echipă cu șeful PSD Brașov, Constantin Niță
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

„Ceaușescul” PSD-ului, Liviu Dragnea, cel care a candidat singur la funcția de președinte al partidului dintr-o dorință megalomanică și egocentrică de a le arăta celor din jur că poporul pesedist este alături de el, s-a antepronunțat și în ceea ce privește cine va fi viitorul președinte executiv al partidului.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că îşi menţine susţinerea pentru Valeriu Zgonea pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului şi că îl va vota pe acesta la congresul de duminică. Adică lucrurile să fie clare: cine nu votează cum spune eu, sunt contra mea…

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Întrebat cum comentează faptul că pentru postul de preşedinte executiv şi-a depus candidatura şi Constantin Niţă, Dragnea a spus că el nu s-a răzgândit. „Eu mi-am anunţat susţinerea pentru Valeriu Zgonea. O să-l votez”, a precizat Dragnea.

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă s-a înscris vineri în competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii. El a declarat, vineri, la Parlament, că nu îi plac „candidaturile unice” şi trebuie să existe spirit competiţional în partid.

constantin nita„Nu-mi place şi nu mi-au plăcut niciodată candidaturile unice, prin urmare este necesar să existe acest spirit competiţional, pe care eu l-am sprijinit în partid întotdeauna”, a declarat Constantin Niţă, adăugând că, dacă va câştiga această funcţie, va renunţa la cea de preşedinte al PSD Braşov.

Același Dragnea este cel care, la alegerile pentru șefia filialei județene a PSD, a reușit să-i irite pe toți social-democrații brașoveni, criticându-i pe toți candidații înscriși în cursa pentru funcția de primar.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

CITEȘTE ȘI: 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate