Dosarul „Mită în spitalele Covid”: Kadas și Popa rămân sub control judiciar

Dosarul „Mită în spitalele Covid”: Kadas și Popa rămân sub control judiciar

Instanța a decis ca foștii șefi ai PNL Săcele, Andrei Marius Iluna Kadas și Popa Cristian, cercetați în Dosarul „Mită în spitalele Covid”, să rămână în continuare sub control judiciar.

Reamintim faptul că inculpații de mai sus au fost arestați la finalul anului 2020 pentru pentru infracțiuni de corupție în spitale, pe perioada pandemiei.

Solutia instanței pe scurt: „Conform art. 207 alin. 7 Cod Procedură Penală: Constată legalitatea măsurii controlului judiciar pentru inculpaţii: KADAS ILUNA MARIUS ANDREI; POPA MARIUS CRISTIAN; NEDELEA GHEORGHE. Menţine măsura controlului judiciar. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive constând în interzicerea desfăşurării activităţilor de natura celor cu ocazia cărora au fost comise posibilele infracţiuni care formează obiectul prezentei cauze, pentru inculpata SC CHANTEL SANTE SRL. Menţine această măsură. Respinge cererile inculpaţilor privind revocarea măsurilor preventive. Onorariul avocatului din oficiu, în cuantum de 313 lei, pentru inculpatul Nedelea Gheorghe pentru prestaţia avocatului din oficiu Necsulescu Bogdan, se suportă din fondurile MJ. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Lanțul românesc de bijuterii de lux, Teilor, a avut un profit net de 22,4 milioane lei în 2023

Anunţuri mică publicitate