Doliu în sportul brașovean! A murit George Jerebie. Când va avea loc înmormântarea?

Doliu în sportul brașovean! A murit George Jerebie. Când va avea loc înmormântarea?

Doliu în sportul brașovean. George Jerebie a încetat din viață miercuri după-amiază, la vârsta de 61 de ani, el fiind internat în spital la începutul acestei săptămâni, anunță Radio România Brașov FM.

UPDATE – Cu inimile îndoliate , familia Jerebie aduce la cunoștința tuturor ca trupul neînsuflețit al lui George Jerebie va fi depus la Capela de la „Biserica Cuvioasa Parascheva” Strada Hărmanului 71, Brașov.

Vineri 19.01.2024 ora 16:45 priveghiul .

Sâmbăta 20.01.2024 ora 12:00 va avea loc înmormântarea la Cimitirul Triaj Brașov(Biserica Cuvioasa Parascheva).

George Jerebie și-a dedicat întreaga carieră handbalului brașovean, crescând în curtea celor de la Dinamo Brașov.

De-a lungul carierei, talentatul portar a trecut pe la loturile naționale de juniori tineret si seniori, bifând și un titlu național la juniori cu cei de la Dinamo Brașov.

Și-a încheiat cariera în tricoul echipei brașovene în 1999, după o scurtă experiență în Israel, unde a însoțit-o pe soția sa, legendara Magdalena Jerebie.

În 2006 și 2007 a fost antrenor cu portarii la echipele de juniori de la Rom Cri Brașov, formații ce au cucerit titlurile de campioni naționali la juniori 1 și 2.

George Jerebie a fost urmat în cariera de handbalist de fiul său Julian Jerebie, fost jucător la Csurgoi în Ungaria, Rokometni Klub Maribor Branik în Slovenia sau CSM București și actual component al celor de la Aue în Germania.

­­Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate