Dezinsecţie pe domeniul public din Săcele

Dezinsecţie pe domeniul public din Săcele

Primăria Săcele anunță o nouă campanie de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Gabi&Mazi SRL va efectua în noaptea de vineri spre sâmbătă, 22-23 septembrie 2023, după ora 21.00, servicii de dezinsecţie pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

Municipalitatea face apel la cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu această acțiune. Totodată, apicultorii din municipiu sunt rugaţi să ia toate măsurile necesare pentru ca acțiunea de dezinsecţie să nu afecteze viața albinelor.

Alte articole:   Târg volant, astăzi, în Piaţa Unirii

„În acest sens facem apeltre cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 22-23 septembrie 2023 pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor”, a transmis Primăria Municipiului Săcele

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   VIDEO Un bărbat a căzut din avion după ce personalul aeroportului a mutat scara de îmbarcare

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate