Descinderi la Brașov. 65 de persoane reținute!!!

Descinderi la Brașov. 65 de persoane reținute!!!

Foto: Arhivă

Polițiștii de la combaterea fraudelor financiare au efectuat în această dimineață 36 de percheziții, atât la domiciliile unor suspecți, cât și la sediile unor societăți comerciale din Brașov, Cluj, Hunedoara și  Neamț. Au fost reținute 65 de persoane.

Potrivit primelor informații este vorba despre o rețea de infractori specializată în  fraude bancare, care au obținut peste 500.000 de euro credite cu acte false.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cele 65 de persoane fac parte dintr-o grupare condusă de Ioan Holban, Nicoleta Chiriac şi Anca Maria Andrieş Ursu, care în perioada 2010-2012 au solicitat şi obţinut în mod fraudulos credite de la unităţi bancare şi instituţii de credit de pe raza judeţului Braşov.

Creditele au fost obţinute prin prezentarea de documente false – adeverinţe de salariu, cărţi de muncă, fişe fiscale, contracte individuale de muncă, garanţii fictive sau supraevaluate.

Alte articole:   VIDEO Unul dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, adus în ţară

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov vor fi aduse cele 65 de persoane în vederea audierii, urmând ca după finalizarea audierilor să fie dispuse măsurile legale.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul BCCO Bucureşti, BCCO Cluj, SCCO Deva şi SCCO Neamţ. AGERPRES

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate