Demisia administratorului public al Brașovului. De ce pleacă câinele de la măcelărie?

Demisia administratorului public al Brașovului. De ce pleacă câinele de la măcelărie?

Demisia Adrianei Miron din funcția de administrator public, unde a fost instalată de primarul Allen Coliban după criterii doar de USR știute, nu ar trebui să mire pe nimeni.

De câteva luni se aude că au tot existat demisii din partea doamnei în cauză, după conflicte cu Allen Coliban și nu numai. Bârfele municipale spun că puterea cu care a fost învestită Miron a deranjat puternic gruparea din spatele viceprimăriței Flavia Boghiu, infiltrată prin așa-zise concursuri pe posturi cheie pentru controlul banului public în Primărie.

Mesajul Adrianei Miron, postat în urmă cu câteva ore, pentru useriști, este clar:

Înțelegem că doamna în cauză a jucat corect la Primărie, s-a așteptat ca unii să joace murdar, dar nu a mai vrut să fie târâtă în mocirlă. I-a trebui ceva timp să priceapă povestea asta. Vreo doi ani.

Alte articole:   Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

A ajuns pe post după ce s-a angajat pe ușa din spate la Ageția Metropolitană. Coliban a comandat, Dragoș David s-a executat și distinsa doamnă a fost angajată director la AMB și transferată pe un post de director, care nu există, la Primărie. Ulterior, a fost cadorisită cu postul de administrator public.

Cert este că s-a rupt lanțul de iubire la vârful Primăriei, iar condamnata penal și ulterior reabilitată de instanțele din România pleacă. Întâiul mincinos al urbei – mă refer la Coliban, să nu existe dubii – a venit și a spus că nu e adevărat, că doamna nu e o Cenușăreasă, ci e o victimă a Justiției, care a condamnat-o pe nedrept pe Albă ca Zăpada pentru abuz în funcție. Și că CEDO i-a dat dreptate. Evident, o altă minciună. La CEDO există înregistrată o acțiune înregistrată pe numele doamnei. Atât. În niciun caz nu „i s-a dat dreptate”.

Alte articole:   VIDEO Lucian Patrașcu, PSD Brașov: „Brașovul poate fi Orașul Mobilității”

Mai trebuie remarcat doliul din presa useristă. Că la partid s-a dat ordin „mucles” pe unitate. Nimic despre cele pomenite mai sus, doar că a fost criticată de PNL și PSD, iar potlogăriile făcute de distinsa doamnă au fost devoalate de presa „aservită”, dar care nu pune botul la scheme de finanțare mascate prin diverse metropolitane și ONG-uri de casă ale salvatorilor României și groparilor Brașovului din ultimii doi ani.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate