De râsul curcilor: Programul Rabla pentru electrocasnice a fost amânat

De râsul curcilor: Programul Rabla pentru electrocasnice a fost amânat

Programul RABLA pentru electrocasnice a fost amânat. Au apărut probleme la doar câteva minute după startul programul Rabla pentru electrocasnice. Site-ul pe care românii se pot înscrie pentru vouchere a picat.

„Din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administraţia Fondului pentru Mediu anunțăamânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranță suplimentare pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior”, anunță Ministerul Mediului, într-un comunicat.

Alte articole:   VIDEO Un bărbat a căzut din avion după ce personalul aeroportului a mutat scara de îmbarcare

„Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile apărute și vă asigurăm că AFM va depune diligențele necesare pentru defășurarea în bune condiții a programului„, mai menționează sursa citată. 

https://newsbv.ro/2020/12/15/azi-incepe-rabla-pentru-electocasnice-2020-ce-trebuie-sa-faci-pentru-accesarea-banilor/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate