De la Primărie, cu drag, #sex oral pentru parcări

De la Primărie, cu drag, #sex oral pentru parcări

Problema ocupării parcărilor publice din Brașov a fost și rămâne de actualitate. Evident, edilii întodeauna mai găsesc câte un motiv sa își bată joc de riverani, după cum le dictează interesul, interesele. Că, deh, la valoarea lor, nu mai e voba de o ciorbă.

Cu ceva timp în urmă, unul dintre siniștrii administrației Scripcaru, scanda cu emfază că papagalii care locuiesc în Centrul Istoric trebuie să își plătească concesiunea locului de parcare, dar nu îl au în fața casei. Adică, pensionarii ăia de care își bate joc în continuare administrația Scripcaru, și nu numai, nu au decât să își caute loc de parcare unde găsesc unul liber. Chiar dacă stau lângă complexul Olimpia, de exemplu, un loc în Livada Poștei e de bun augur. Și nu au decât să își care papornițele până acasă.

Alte articole:   Concurs de încondeiat ouă, în Joia Mare, la Râşnov

#M__e fraiere care plătești taxe la Primărie pentru locul de parcare este o dedicație pentru toți cei care stau în Centrul Istoric. Evident, #M__e se dă cu prezervativ șmecherilor care sunt pe mână cu băieții deștepți. Omului de rând (fraierului, contribuabilului sau cum vreți să îl numim) nu i se permite să își liciteze un loc propriu în Centrul Istoric. Că așa e Regula(mentul), făcut de băieții deștepți pentru … băieții deștepți.

Așa se face că în Centrul Istoric vedem locuri de parcare date cu dedicație unora care sunt în grațiile celor care împart #M__e parcări, iar Primăria își bate penispula de fraierii care stau în zonă.

Ultima supărare a ajuns la presă miercuri, după ce niște pensionari au fost zburătăciți de un patron de la Bella Musica din parcarea unde își lăsau mașinile. Lângă Maternitate. Dacă ai haștag cu M__e, faci ce vrei la Brașov, se pare. Iar ipochimenul în cauză a pus lanț cu lacăt într-o parcare publică.

Alte articole:   Marțea Mare: Pilda celor zece fecioare

Acesta este un caz. Bine ar fi să fi fost izolat. Dar nu este. Șmecherii care pot să dea #M__e fraiere care plătești taxe la Primărie pentru locul de parcare o fac peste tot în Brașov.

Subiectul e mai larg, spun colegii din presă: hoteluri/pensiuni/unități de cazare construite fără parcare (nefiresc) care halesc parcările oamenilor de rând. Administratorii lor profita de faptul ca pulimea nu prea știe când se fac licitațiile și se duc, licitează toată parcarea publica (sau parte din ea) și oamenii de rând rămân cu buza umflata. Situație similară in Șchei, unde patronul de la pensiunea Pietrele lui Solomon a pus curu pe o parcare întreaga de s-au răsculat scheienii. Șcheienii sunt, pentru cei care nu încă nu știu, vecinii primarului.

Alte articole:   Ordinea partidelor pe buletinele de vot la alegerile europarlamentare 2024. Cine deschide lista

Iar oamenii vin și povestesc, cum s-au trasat azi locurile de parcare, să zicem pe strada Mihai Viteazul, iar a doua zi au fost șterse marcajele cu vopsea neagră că dădea sau că dăduse în diaree un anumit investitor imobiliar…

P.S. Presa asta nenorocita are datoria de a relata ce se întâmplă în spațiul public, nu judecă, nu dă sentințe, nu (ar trebui să) se înregimenteze politic de partea vreunei tabere.  

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate