Cutremur în judeţul Buzău, vineri dimineaţa

Cutremur în judeţul Buzău, vineri dimineaţa

Cutremur cu magnitudinea 3,6 în judeţul Buzău în această dimineaţă. Seismul s-a produs la 57 km est de Braşov.

Un cutremur slab cu magnitudinea 3,6 s-a produs vineri dimineaţa, la ora 4:16, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

„În ziua de 15 Decembrie 2023, la ora 04:16:02 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.6, la adâncimea de 116.4 km”, a transmis INCDFP

Seismul a avut loc la adâncimea de 116,4 kilometri (km) în apropierea următoarelor oraşe: 54 km nord-vest de Buzău, 57 km est de Braşov, 60 km nord de Ploieşti, 60 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 74 km vest de Focşani şi 88 km nord-est de Târgovişte.

Alte articole:   BOMBĂ! Candidaturile AUR Brașov riscă să fie invalidate pentru că listele nu au fost semnate de președintele organizației județene!

De la începutul lunii decembrie, în România s-au înregistrat nouă cutremure, cu magnitudini între 2,1 şi 4,8 pe Richter.

Cea mai puternică mişcare tectonică din acest an, de 5,7, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

Amintim că la începutul lunii decembrie s-a produs cel mai mare cutremur din acest an, din zona seismică Vrancea.

Încă un cutremur în România. Cel mai mare din acest an, produs în zona seismică Vrancea

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate