Cu bicicleta și trotineta în siguranță!

Cu bicicleta și trotineta în siguranță!

Agenția Metropolitană Brașov, împreună cu partenerii săi, Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov, Coresi Shopping Resort și Școlile Generale 9 și 13 organizează cea de-a cincea ediție a concursului de educație rutieră „Cu bicicleta și trotineta în siguranță!”.

Evenimentul, la care participă 45 de elevi din clasele a III-a și a IV-a, are loc în data de 7 iunie, Ziua siguranței rutiere. Concursul, care are loc în cadrul Coresi Shopping Resort, va cuprinde cuprinde activități de îndemânare în folosirea bicicletei și trotinetei, a regulilor de circulație în trafic, dar și promovarea activităților ce conduc la conștientizarea importanței reducerii emisiilor de carbon generate de mobilitatea școlară.

Concursul constă în proba teoretică, în vederea verificării cunoștințelor privind normele rutiere, și parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta sau trotineta.

Alte articole:   Restricții de circulație pe strada Poarta Şchei

Participanții trebuie să parcurgă mai multe probe de îndemânare: proba printre jaloane, trecerea într-un coridor format din două scânduri, slalom printre portițe și jaloane așezate zig-zag și spațiul de oprire.

Concursul va beneficia de premii atractive, fiecare participant fiind răsplătit pentru cunoștințele sale în domeniul circulației rutiere și în mânuirea bicicletei/ trotinetei/ rolelor.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate