PMP are conducere aleasă statutar la Brașov

PMP are conducere aleasă statutar la Brașov

conferinta jdueteana pmp brasovConferinţa Judeţeană a PMP Brașov pentru alegerea structurii judeţene de conducere, eveniment la care au participat 120 de delegaţi atât din municipiu, cât și din judeţul Braşov, s-a desfășurat sâmbătă la Aro Palace.

Prezent la eveniment, preşedintele partidului – deputatul Eugen Tomac – a precizat „că este timpul ca oamenii politici cu schelete în dulap să dispară de pe scena politică și să lase locul celor care vor cu bună-credință și respect față de cetățeni să facă politică”.

Totodată, a vorbit despre necesitatea  României de a avea  partide politice noi, de avea oameni politici noi, „care vin cu înțelepciune, curaj, devotament și patriotism față de România”, salutând faptul ca s-a schimbat  legislația în România în ceea ce privește înființarea de partide politice, astfel încât să fie spart acel monopol care există şi care a generat aceiaşi politicieni timp de 25 de ani.

Alte articole:   Primăria Slatina a amenajat un adevărat safari cu girafe, elefanți și lei lângă bradul de Crăciun

Tot cu această ocazie, Tomac a declarat că, în această perioadă, se accelerează procesul de organizare internă și va începe campania de atragere de candidați pentru funcțiile de primari și consilieri locali, punctând faptul că prioritar este consolidarea partidului și nu creionarea de alianţe atât la Braşov cât și în țară, iar în funcţie de rezultatul alegerilor locale se va lua o decizie și pentru alegerile parlamentare.

Preşedintele ales al PMP Brașov, Costel Mihai, a precizat că principalul obiectiv al organizaţiei este organizarea şi consolidarea structurilor la nivelul judeţului pentru a accede în consiliile locale din fiecare localitate, iar unde este posibil PMP să aibă și funcția de viceprimar, astfel încât să fie creată o bază solidă în perspectiva alegerilor parlamentare, dar şi a alegerilor locale din 2020. El susține că trebuie obținut și un rezultat bun la nivel de Consiliul Judeţean, pentru ca PMP Braşov să poată să îşi impună punctul de vedere în forumul deliberativ judeţean.

Alte articole:   Afacerea Covid, „malpraxisul judiciar” și „Jos labele de pe Justiție”

Iată  Structura judeţeană aleasă este formată din următorii: Costel Mihai – președinte, Daniela Munteanu – secretar general, Dragoş Grădinaru – secretar general adjunct. Vicepreşedinti: Gabriel Antohe, Horia Moaşa, Daniel Bordei, Ioan Demi, George Stoia. Secretari executivi: Emil Manolachi, Nicolae Nistor Darie, Aurel Donose, Ioana Gogoncea, Mihaela Bârliga. Preşedinte comisia de arbitraj: Simona Urzică; preşedinte comisia de cenzori: Mihai Lupescu.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate