„Colonelul” Turcescu (PMP), la munte și la mare

„Colonelul” Turcescu (PMP), la munte și la mare

Pe deputatul PMP Robert Turcescu se pare că l-a ars mult prea tare soarele de pe litoralul românesc, iar după patru ani vrea la munte. Poate nu întâmplător, pentru că EBA – alias Elena Băsescu – a fost anunțată deschizătoare de listă la Camera Deputaților în județul Constanța.

„Voi deschide lista PMP pentru Camera Deputaților la Brașov! Sint pe drum spre Bucuresti după o intilnire foarte buna cu o parte din colegii mei de la organizația PMP Brașov, condusă de Costel Mihai. Am vorbit vreme de mai bine de două ceasuri despre alegerile parlamentare din 6 decembrie si despre felul in care vom lucra in această perioadă de campanie.Eu deschid lista PMP Brasov pentru Camera Deputaților, iar Costel Mihai (viceprimar al municipiului Brașov) va deschide lista PMP pentru Senat.Avem încredere că în această formulă- si cu sprijinul colegilor din organizațiile locale- vom reuși sa aducem pentru PMP Brașov o necesară reprezentare în Parlamentul României!”, scrie Turcescu pe pagina de Facebook.

Alte articole:   150 kg de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii brașoveni

Acesta a obţinut, prin redistribuire, un loc de deputat, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, ocupând primul loc pe lista PMP din judeţul Constanţa.

Activitatea ca parlamentar:

Luari de cuvânt:94 (în 76 sedinte)
– din care declaratii politice:30
Declaratii politice depuse în scris:14
Propuneri legislative initiate:102, din care 15 promulgate legi
Întrebari si interpelari:61
Motiuni:11

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate