Coliban se laudă cu un semafor anunțat de viceprimarul Rusu acum 2 săptămâni

Coliban se laudă cu un semafor anunțat de viceprimarul Rusu acum 2 săptămâni

Primarul USR Allen Coliban nu ratează niciun moment să fie penibil. De data acesta, pentru că are zero realizări, s-a lăudat luni cu amplasarea unui semafor în cartierul Tractorul. 

Decât nimic, bun și ăla, am spune ca să fim de bună credință. Numai că, ce să vezi, montarea acelui semafor s-a realizat pentru că viceprimarul PNL Sebastian Rusu a solicitat acest lucru în Comisia de  Circulație. Asta după ce s-a întâlnit cu oamenii. Coliban are o problemă în a sta de vorbă cu brașovenii. Știe el de ce…

„Încă din august am cerut personal amplasarea unui semafor, în Comisia de circulatie, în urma accidentelor care au loc acolo. Cetățenii din zonă mi-au cerut asta și m-am apucat de treabă. Coliban minte din nou și, dacă nu are proiecte personale, se laudă cu ale altora. Ca să-l parafrez pe primar, atât l-a dus capul”, a declarat pentru newsbv.ro viceprimarul Sebastian Rusu.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor lansează de astăzi o nouă ediție Tezaur. Românii pot cumpăra titluri de stat cu dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an

Pentru a susține cele scrise mai sus, atașăm două capturi din 3 august și 4 noiembrie.

În acest context, începe să fie oablă treaba pentru care Coliban e disperat să scape de Rusu din Primărie. I-a luat atribuțiile, Rusu nimic, nu se lasă, își vede de întâlnirile cu oamenii și problemele lor. Coliban vrea să îl demită, doar ca să-l umilească, dar nu a reușit decât să se facă de râs: „inginerul” exmatriculat nu știe aritmetica elementară ca să înțeleagă că un astfel de demers nu arată decât că este un distrus.

Iar când disperarea a dat pe dinafară, vrea să-l mute cu biroul în Cimitirul municipal (o să vedem cât de legal este și astfel de demers. Pentru că ipochimenul e campion la ilegalități). Care este pasul următor al USR și al lui Coliban? Îl dă pe Rusu afară de pe internet, ca să se laude doar ei cu tot ce (nu) fac sau fac alții? Îl îngroapă până la brâu? Îl bagă într-o cușcă și îi confiscă telefonul personal?

Alte articole:   15.000 de lei, ajutor de la stat pentru creşterea natalităţii în România. Partenerii străini, acceptaţi în program

Dar, vorba Lenei lui Pârțag (Vacanța Mare): „Iegzistă o explicație”:

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate