Ciprian Sterpu, ales preşedinte la PNL Săcele

Ciprian Sterpu, ales preşedinte la PNL Săcele

Ciprian Sterpu a candidat din partea PNL la alegerile locale pentru demnitatea de primar. În 27 septembrie 2020, Sterpu a obținut 35,5% din voturile exprimate, fiind la 300 de voturi în spatele actualului primar Virgil Popa. Acesta are 40 de ani, este casatorit, are 2 copii si este de 17 ani in PNL Sacele 

Sterpu a ocupat în trecut poziția de președinte interimar al organizației timp de 6 luni, acum primind un vot de încredere din partea colegilor săi. El i-a urmat lui Andrei Marius Iluna Kadas, fost consilier județean, judecat la solicitarea procurorilor DNA în dosarul „Mită în spitalele COVID”.

”Colegii din PNL Săcele m-au onorat cu susținerea lor pentru un mandat de președinte al organizației noastre pentru următorii 4 ani. Am alături de mine, în biroul de conducere al PNL, oameni de calitate, dedicați comunității săcelene. Împreună vom continua activitatea politică și administrativă a cărei scop final este modernizarea municipiului nostru și îmbunătățirea calității vieții săcelenilor”, spune Ciprian Sterpu.

În Consiliul Județean, Ciprian Sterpu este liderul de grup al consilierilor liberali și purtător de cuvânt al organizației județene a PNL, o poziție onorantă pe care niciun săcelean nu a mai avut-o până acum, indiferent de partid.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!