Cioban din Fundata căutat de polițiști

Cioban din Fundata căutat de polițiști

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane, după ce au fost sesizați, la data de 10 august a.c., în jurul orei 18.30, cu privire la faptul că numitul GODEA SAMOIL-PETRU, în vârstă de 30 de ani, a plecat în dimineața de 9 august a.c. de la stâna la care lucra, situată în comuna Fundata, sat Fundățica, județul Brașov, și nu a mai revenit până la acest moment.

Acesta are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.85 m, greutate aproximativ 80 kg, față ovală, ochi căprui, părul scurt, de culoare brunet.

La momentul plecării, este posibil să fi fost îmbrăcat cu o salopetă închisă la culoare și să fi fost încălțat cu o pereche de bocanci.

Alte articole:   Trafic îngreunat pe Bulevardul Griviței!

Poliția Brașov efectuează verificări pentru găsirea persoanei semnalate și solicită sprijinul cetățenilor în acest sens.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate