Campania „Move It!” ajunge la Dumbrăvița

Campania „Move It!” ajunge la Dumbrăvița

campania move itVoluntarii Asociației Colors se vor afla joi, începând cu ora 10, la Dumbrăvița, în cadrul unei campanii de promovare a mișcării și activităților în aer liber în rândul copiilor și tinerilor. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Biblioteca Dumbrăvița.

Pe copiii și tinerii din Dumbrăvița îi așteaptă joia aceasta două ore de distracție cu Hippo și voluntarii Colors. Ei vor avea ocazia să își arate măiestria la ștafetă, la eco-bowling sau la aruncat la țintă, se vor putea juca twister, badminton sau jocuri cu mingea și vor învăța să jongleze. Primul eveniment de acest fel a avut loc săptămâna trecută la Hălchiu.

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

Evenimentul este o alternativă activă de petrecere a vacanței de vară și face parte din cadrul unei campanii de promovare a mișcării și activităților în aer liber, desfășurată de Asociația Colors pe parcursul acestui an în Brașov și zona metropolitană, în cadrul proiectului “MOVE IT!”, finanțat de Comisia Europeană prin Serviciul European de Voluntariat.

Astfel, voluntari din Germania, Franța și Spania au pregătit o broșură cu oportunități de timp liber din Brașov, o serie de povești foto care ilustrează cu umor avantajele de a face mișcare și o serie întreagă de activități de mișcare.

“Dorința voluntarilor Colors este de a ajunge vara aceasta în cât mai multe localități rurale din jurul Brașovului, pentru a oferi copiilor și tinerilor oportunități similare de distracție cu cele oferite în municipiul Brașov. Cei care doresc un eveniment similar în localitatea lor, organizat de Colors ne pot contacta pe telefon, email sau facebook”, a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors. 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate