Cadouri de la politicieni pentru cei năpăstuiţi de soartă

Sărbătorile de iarna sunt cele momente speciale pentru toţi. Politicienii nu uită nici ei să aducă câteva clipe frumoase celor năpăstuii de soartă.

Liberalii i-au vizitat pe copiii aflați în grija Asociației Naționale a Surzilor din România, din Brașov.

„Nu există cuvinte care să descrie sentimentele pe care le-am avut. Alături de acești copii minunați, am retrăit emoția deschiderii cadourilor de la Moș și am împărtășit iubire și căldură. Iar ca semn de recunoștință pentru dedicarea cu care-și desfășoară activitatea, am donat, în daruri, indemnizația de deputat din luna decembrie”, spune deputatul Mara Mareş.

În Şchei, o bătrână care locuieşte singură, cu o pensie mică, a primit zilele acestea o vizită care a bucurat-o. Sunt, în total, câteva familii din Braşov care vor avea sărbători cu mult mai liniştite, prin grija tinerilor social-democraţi. Aceştia au strâns bani de la câteva zeci de membri şi i-au donat unor urgenţe sociale.

Alte articole:   Partidele și persoanele care au intrat în competiția pentru Consiliul Județean Brașov

„Urgenţa este aceea că aceşti oameni, unii bolnavi, alţii neputincioşi din diferite motive, erau în prag de Crăciun fără nimic. De obicei, dintre cei aflaţi în această situaţie sunt unii care se împrumută, pentru a avea un minim  necesar mesei de sărbătoare. Ei bine sunt oameni care nu pot nici măcar să facă acest lucru. De ce să nu-i ajutăm? Au acum nişte prieteni în noi, din aceia care te întreabă de ce mai ai nevoie, sau îţi aduc direct lucrurile care îţi lipsesc.”, povesteşte Constantin Chicuş, preşedintele Organizaţiei Municipale Braşov a TSD.

Un tânăr care locuieşte într-o cămăruţă în Poiana Braşov a fost şi el vizitat de tineri. A crescut în orfelinate, iar acum încearcă să muncească, în ciuda unei dizabilităţi pe care o are. Cinci copii din Noua crescuţi doar de mama lor, bolnavă, ar fi rămas fără mâncare şi dulciuri. Suma de 200 de lei pe care femeia o încasează lunar, abia ajunge pentru puţin. O altă familie, înghesuită într-o cămăruţă din Săcele, are acum brad împodobit şi o cămară plină.

Alte articole:   Reguli noi de colectare a ambalajelor în zonele turistice

 „Am plecat, de la aceşti semeni ai noştri, cu inima împăcată. Bucuria copiilor, uşurarea părinţilor lor sau a celor singuri, au fost pentru noi răsplata cea mai frumoasă. Poate că acum unii vor socoti că e târziu ca să mai ajute pe cineva, sau că o face altcineva, TSD-ul, sau un ONG. Nu e târziu şi nu are rost să ne lăsăm unii pe alţii. Ar fi bine să facem toţi fapte din acestea, săptămânal, lunar, sau măcar de sărbători. Vom creşte mai buni, dacă vom fi buni unii cu alţii”, afirmă  Horia Stancu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Braşov a TSD.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate