Patinoarul Olimpia se deschide vineri

Conducerea Consiliului Județean Brașov a anunțat că vineri, la ora 12.00, că se deschide sezonul de patinaj la Complexul sportiv Olimpia, din Centrul Istoric.

Patinoarul va funcţiona în aceleaşi condiţii de acces şi de tarif ca anul trecut, în serii de câte o oră, cu maximum 200 de persoane pe serie.

Durata unei serii de patinaj a fost redusă de la 90 minute, la 60 minute, pentru a fi creat un timp mai mare, astfel încât ieșirea și intrarea din baza sportivă a patinatorilor să nu se suprapună.

Accesul în incinta de la Olimpia se va face controlat, cu posibilitatea limitării numărului de persoane, atunci când situaţia o impune. Capacitatea maximă acceptată va fi de 200 persoane/serie, astfel încât fiecare patinator să dispună de suprafața de 7 metri pătrați necesară pentru practicarea sportului în siguranță.

Alte articole:   Cea de-a patra ediţie a Cupei Casei Regale la tir cu arcul a avut loc în weekend

În fiecare zi vor exista şase serii de patinaj, începând cu ora 10.00, următoarele fiind programate din două în două ore, până la ora 20.00.

Un patinoar ar fi trebuit amenajat de Primărie în Piața Sfântul Ioan, dar termenul anunțat de municipalitate nu a fost respectat.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate