blog-logo

publicitate

Prima Gală a Șahului Românesc, duminică, în Poiana Brașov

Prima Gală a Șahului Românesc, duminică, în Poiana Brașov

O premieră în lumea sportului minţii: Gala Șahului Românesc va avea loc în acest weekend în Poiana Brașov.

Prima ediție a Galei Șahului Românesc va avea loc duminică, 12 decembrie, orele 17.00, în incinta Hotelului Piatra Mare din Poiană.

Potrivit federației Române de Șah, evenimentul va reprezenta încununarea succeselor elitei sportului minții din România, un motiv de celebrare a celor mai buni sportivi din țara noastră, precum și startul unei noi tradiții.

În cadrul ediției vor fi premiați:

  • cei mai buni 5 seniori
  • cele mai bune 5 senioare
  • cei mai buni 5 juniori
  • cele mai bune 5 junioare.

Premiile vor fi stabilite prin vot nu doar de către Colegiul Central de Antrenori, ci și cu ajutorul fiecărui club de șah afiliat în parte, voturile urmând să conteze într-o proporție egală: 50% – antrenori, 50% – cluburi.

Alte articole:   CNAIR: Traficul rutier va fi monitorizat până în luna noiembrie 2022 

Fiecare asociație sportivă sau club afiliat va primi astfel un formular special de vot, pentru ca procesul să fie simplu, intuitiv și prietenos.

Din păcate, situația actuală nu ne permite să ne (re)întâlnim cu toții în cadrul Galei, numărul de participanți fiind limitat. Vom face însă tot posibilul pentru a aduce împreună cât mai mulți reprezentați ai lumii șahului românesc, în baza unor invitații ce vor trebui confirmate” , au transmis reprezentanții Federației Române de Șah

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.