Bogdan Pleșea la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Bogdan Pleșea la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Bogdan Florian Pleșea, consilier local PNL în Bod, a venit la emisiunea „Culisele Zilei cu Sebastian Dan” pentru a prezenta problemele din comunitate și cum crede el că ar trebui să se dezvolte această localitate.

Bogdan are 32 de ani, este bodean din Colonie, de profesie inginer proiectant. A lucrat în industria automotive. Din dorința de a nu mai fi doar spectator în plan local, a intrat in politica. În 2016 devine membru PNL și se implică în proiectele de tineret la nivel local și județean.

A fost viceprimar al comunei Bod timp de 2 ani, în actualul mandat. S-a încercat demiterea lui din Consiliul Local. Această tentativă a eșuat.  Dar, la scurt timp. Și-a rezentat demisia, spune el, pentru că un conflict prelungit cu actalul primar ar fi adus prejudicii comunității.

Alte articole:   Junii Brașovului coboară în Cetate în Duminica Tomii. Programul complet al evenimentelor din Săptămâna Luminată

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate