Biscuiţi expiraţi în programul „Laptele şi Cornul”. Protecţia Consumatorului e în silentio stampa

Biscuiţi expiraţi în programul „Laptele şi Cornul”. Protecţia Consumatorului e în silentio stampa

Că au fost jocuri politice sau nu, cert este un singur lucru: de câteva luni, de când Sorin Susanu a fost mutat forţat la Timiş de conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (cel puţin aceasta este varianta oficială), la Braşov această instiţie a dispărut de pe agenda publică cu informaţii referitoare la activitatea instituţiei.

Dacă la Timişoara braşoveanul Sorin Susanu a declanşat adevărate revoluţii în interesul consumatorului, înlocuitorul lui la comanda CRPC Braşov, şeful de la Covasna, este în silentio stampa. E ca apa sfinţită: nu face nmic bine, nici rău… Sau poate că lucrurile stau foarte bine la Braşov….

Din păcate, lucrurile nu stau chiar aşa. Mai mulţi părinţi din Râşnov şi Zărneşti au postat pe Facebook fotografii cu biscuiți expirați, distribuiți copiilor de școală și grădiniță în cadrul Programului… „Lapte și cornul”. Produsele alimetare erau expirate în 10 martie, dar distribuite copiilor noștri la final de lună!

Alte articole:   Protest în Piața Victoriei faţă de modul în care se judecă dosarul accidentului de la 2 Mai: ”Justiţia nu este de partea noastră, ci pledează pentru apărarea vinovatului”

„Domnilor responsabili de distrbuirea acestor produse, copii noștri nu sunt cobaii voștri”, scrie Raisa Bălan.

Biscuiți expirați la şcoală şi grăduiniţă. Să le mănânce ei”, comentează şi Adrian Muşat la fotografia postată de el.

Distribuie dacă îți place!