Bătrân din Brașov, bătut de fiul său

Bătrân din Brașov, bătut de fiul său

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințarea”.

În fapt, la data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat, în vârstă de 72 ani din municipiul Brașov,  cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 35 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, dispunându-se totodată evacuarea temporară din locuința comună.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate