„Batman de Bod“ lovește din nou!

„Batman de Bod“ lovește din nou!

Funcţionarii Primăriei din Bod, cadrele didactice şi persoanele asistate social din comună nu şi-au primit drepturile băneşti de aproape trei luni, primarul localităţii, Claudiu Liliac, refuzând să semneze documentele pe baza cărora pot fi efectuate aceste plăţi. Motivul se pare a fi legat de faptul că nu a fost susţinut de nimeni pentru a candida la un nou mandat.
Reamintim faptul că Claudiu Liliac a devenit cunoscut de-a lungul acestui mandat pentru faptul că a aruncat banii publici pentru investiţii inexistente sau inutile, că a amanetat maşinile instituţiei unor interlopi, precum şi pentru că a refuzat să-şi plătească salariaţii, precum şi profesorii şi asistaţii social timp de aproape un an. La finele anului trecut, pentru a nu ajunge în instanţă, primarul Liliac a cedat toate prerogativele sale viceprimarului, inclusiv dreptul de semnătură în bancă.
Ca urmare a unei decizii a prefectului Ion Gonţea de acum trei luni, Liliac a revenit la conducerea Primăriei Bod, pe motiv că potrivit Legii nr. 215/2001 privind administaţia publică locală trebuie să organizeze pregătirile pentru buna desfăşurare a alegerilor locale. Însă, în loc să se ocupe de alegerile locale, primarul Liliac şi-a reînceput persecuţiile asupra funcţionarilor, a cadrelor didactice şi a cetăţenilor din comună.

Alte articole:   Maria Grecea, la Culisele Zilei cu Sebastian Dan
„Peste o lună va deveni istorie!”

Legat de această chestiune, prefectul Ion Gonţea ne-a declarat că este „uluit” de perpetuarea acestui tip de comportament abuziv.
„Am purtat o serie de discuţii cu acest domn primar şi i-am pus în vedere că încălcarea legii poate avea şi consecinţe penale. El a fost repus în drepturi depline ca primar pentru că aşa cerea legea, nu pentru că are calităţi de edil sau pentru că respectă legislaţia! Voi trimite săptămâna viitoare o echipă de control a Prefecturii şi vom vedea ce măsuri se impun. Acest personaj a încălcat legea mereu şi şi-a bătut joc de toată lumea! Cred că are mari probleme… Oricum, peste o lună va deveni istorie!”, a mai spus prefectul.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate