Bărbat de 38 de ani omorât în bătaie, la Săcele!

Bărbat de 38 de ani omorât în bătaie, la Săcele!

La data de 13 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitate, se afla o persoană care prezenta urme de agresiune.

Cadrele medicale sosite la fața locului i-au acordat suport medical, dar ulterior a survenit decesul persoanei vătămate, un bărbat de 38 de ani.

Cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei și emiterii unor concluzii cu privire la cauzele decesului.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele si Serviciului de Investigații Criminale Brașov au desfășurat cercetări cu celeritate în cadrul dosarului penal constituit relativ la săvârșirea infracțiunii de „omor”, având delegarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, cercetări ce au dus la depistarea și identificarea de îndată a persoanelor bănuite, care se află în custodia polițiștilor la acest moment.

Față de acestea urmează a se dispune măsurile legale, sens în care vom reveni cu informații ulterioare.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate