Bărbat din Codlea, arestat după ce ar fi lovit o persoană cu un obiect tăietor

Bărbat din Codlea, arestat după ce ar fi lovit o persoană cu un obiect tăietor

Un bărbat din Codlea a fost arestat după o bătaie ce a avut loc la o terasă din municipiu.

Un bărbat, de 43 de ani, a ajuns în arest după un scandal ce s-a petrecut la un restaurant din Codlea, în urma căruia o altă persoană a fost rănită, cu un obiect tăietor, pe care agresorul l-ar fi avut asupra sa.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au reținut un bărbat, cercetat în prezent în cadrul unui dosar penal, pentru comitrea infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe și portul fără drept de obiecte periculoase”.

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic. Față de sesizarea primită, aceștia au efectuat investigații, care au dus, la scurt timp, la identificarea prezumatului autor, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Codlea.

Alte articole:   Salariul minim va crește la 3.700 de lei brut, de la 1 iulie

De asemenea, cercetările polițiștilor au arătat faptul că, între cei doi bărbați ar fi avut loc un conflict spontat, survenit la o terasă din localitate, context în care bărbatul l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect tăietor, fapt ce i-a provocat leziuni.

„În urma audierilor efectuate și în baza materialului probator, polițiștii au dispus inițial reținerea bărbatului și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore, iar după prezentarea acestuia de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi și libertăți, acesta a emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

Alte articole:   Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Trei zile de activităţi captivante

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate