Bărbat căutat de polițiști. L-ați văzut?

Bărbat căutat de polițiști. L-ați văzut?

Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 63 ani din municipiul Brașov, a plecat de la domiciliu la data de 04 aprilie a.c., între orele 14.00-15,00, iar până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, constituție astenică, păr tuns scurt, grizonat, fața ovală, ochi negri, ten închis, poartă mustață.

La momentul plecării bărbatul purta un hanorac de culoare gri, pantaloni tip jeans, de culoare neagră, adidași de culoare albă și șapcă de culoare gri.

Bărbatul nu are asupra sa acte de identitate sau telefon mobil. De asemenea, acesta nu are tatuaje sau semne particulare.

Alte articole:   Mobilizare exemplară a autorităților pentru căutarea unui cioban dispărut de la o stână din satul Peștera

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate