Băncile viitorului, la Ghimbav!

Băncile viitorului, la Ghimbav!

Primăria Ghimbav a amenajat în centrul oraşului o zonă verde şi în urmă cu doar câteva zile aici au apărut şi primele două bănci „smart”. Primele două au fost montate, deja, iar alte două vor fi amenajate săptămâna viitoare, în Cartierul Florilor.

Ne dorim ca oraşul Ghimbav să fie „smart”, mai ales că vom deveni oraş-aeroport. Sunt bănci cu sistem wi-fi, se pot încărca telefoanele, au şi un senzon de mediu, baterii solare. Vom dota toate cartierele din oraş. Am început cu centrul, băncile sunt adaptate zonei pietonale. Sunt iluminate, văd că tinerii deja le folosesc. Au ajuns deja două bănci şi alte două vor ajunge săptămâna viitoare. Este criză mare de materii prime. Celelalte două vor fi montate în Cartierul Florilor, în preajma sălii de sport. În fiecare an ne propunem să facem investiții pentru ca Ghimbavul să devină oraş inteligent„, a declarat Ionel Fliundra, primarul din Ghimbav.

Alte articole:   Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

74.000 de lei fără TVA au costat cele patru bănci conform anunţului din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, ceea ce înseamnă că o singură piesă de mobilier urban a costat Primăria Ghimbav nu mai puţin de 18.500 de lei fără TVA. 

Foto: facebook / ionel fliundra

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate