Atletism: Poiana Brașov Grand Prix, ediția 1

Atletism: Poiana Brașov Grand Prix, ediția 1

Stadionul de atletism din Poiana Brașov a găzduit sâmbătă, 9 iunie, în intervalul orar 14:30-18:30, prima ediție a concursului atletic de aruncări Poiana Brașov Grand Prix. Competiția a fost organizată de Federația Română de Atletism (FRA) și Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, în colaborare cu gazda întrecerii, Complexul Sportiv Național Poiana Brașov.

Au participat 38 de sportivi (11 la feminin, 27 la masculin), de la 17 cluburi din România. Practic, cu două excepții (Andrei Gag – aruncarea greutății, respectiv Alexandru Novac – aruncarea suliței, amândoi implicați în concursuri externe), la evenimentul din Poiana Brașov au fost prezenți cei mai buni aruncători din România, la toate categoriile de vârstă (seniori, tineret, juniori).

Director de concurs a fost Ion Buligă (secretar general adjunct FRA), iar arbitri, din partea AJA Brașov: Ernest Budai, Dana Budai, Zoltan Hegheduș, Mirel Biriș, Eugen Pascu.

Probele competiției: ciocan, disc, suliță, greutate.

În 2019, la ediția a 2-a, organizatorii și-au propus ca Poiana Brasov Grand Prix să devină o întrecere de un alt nivel, mai ridicat, cu participare internațională.

Rezultatele de la Poiana Brașov Grand Prix le găsiți aici.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate