Atelier de crosetat la Eliana Mall

Atelier de crosetat la Eliana Mall

jucarii crosetate8Gabriela si Simona croseteaza cu migala o gama variata de jucarii.

Intrand in vorba, am aflat mai multe detalii despre aceste opere de arta: jucariile sunt lucrate cu materiale usor de intretinut de o foarte buna calitate, continutul lor este hipoalergenic, se pot spala la temperaturi de pana la 40 de grade, chiar si in masina de spalat si nu contin piese periculoase pentru copii.

Printre jucariile realizate amintim: balerine, catei, pisicute, melcisori, broscute, bondarei, oite, dar pe comanda a realizat si personaje din desenele animate: ratoiul Donald, Mickey Mouse, Elsee.

In cautarea perfectiunii, Simona si Gabriela incearca sa realizeze din personajele lor jucarii de care nu vrei sa te mai desparti.

Alte articole:   150 kg de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii brașoveni

Gabriela si Simona pot fi gasite in ELIANA mall in fiecare miercuri incepand cu ora 17:00 in cadrul atelierului de crosetat, atelier gratuit oferit de Centrul comercial ELIANA mall.

Acest eveniment este dedicat atât copiilor îndemânatici cât și părinților care vor să realizeze o jucărie. În cadrul atelier, persoanele ce nu au ținut o croșetă în mână până acum, vor putea să învețe acest lucru sub îndrumarea a două experte în acest domeniu Gabriela Bularca și Simona Red, iar cele care știu deja vor învăța să realizeze o bufniță, un şoricel, un om de zăpadă şi alte minunăţii.

CLLICK pe poze pentru a se mări!

Fetele vor aduce firele și croșetele, voi trebuie să aduceți buna dispoziți și cheful de meșterit! Participarea este gratuită!

Alte articole:   AUR solicită coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

 

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate