ANUNȚ DE MEDIU

ANUNȚ DE MEDIU

ENGIE ROMANIA SA pentru MARIN VIOREL  prin SC DOLREX  SRL, persoana juridica, cu sediul în mun.BUCURESTI, str. Bdul. MARASESTI NR.4-6,BUCURESTI, CUI RO 13093222, inregistrat la Registrul Comertului cu nr.J40/5447/2000,tel.0746438940,email  dolrex.brasov@gmail.com,titular al proiectului ,,EXTINDERE CONDUCTA SI BRANSAMENT GAZE NATURALE,, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare,  ,,continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare” ,pentru proiectul EXTINDERE CONDUCTA SI BRANSAMENT GAZE NATURALE, propus a fi amplasat in  str. Aleea Bujorului, nr.5-7, loc. Victoria, jud. Brasov.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, in zilele de luni – joi,intre orele 8.00- 16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbv.anpm.ro.

Alte articole:   ,,Trei seri culturale în inima României”, în august, la Făgăraş. Programul complet al evenimentului

Publicul interesat poate inainta comentarii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet APM Brasov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate