ANI a cerut documentele referitoare la incompatibilitatea primarului Allen Coliban

ANI a cerut documentele referitoare la incompatibilitatea primarului Allen Coliban

Agenția Națională de Integritate (ANI) a solicitat Primăriei Brașov să-i transmită documentele referitoare la incompatibilitatea lui Allen Coliban ca primar și membru fondator al FC Brașov. Despre acest subiect, newsbv.ro a scris, în exclusivitate, AICI!

Reamintim că și procurorii DNA anchetează modul cum săau dat banii la acest club.

https://newsbv.ro/2022/10/07/fc-brasov-prohodul-sau-prapadul-dna-a-cerut-primariei-brasov-actele-privind-implicarea-la-club/

Despre starea de incompatibilitate a primarului mincinos s-au sesizat și auditorii Camerei de Conturi. Pagina 36 din Raportul întocmit. Paragraful e.4.5.1. Nerespectarea prevederilor legale cu privire la aprobarea finanțării din bugetul local a Asociației Clubului Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște. Ce nu pricepe primarul Prejudiciu este că dacă banii s-au dat cu nerespectarea legii, trebuie recuperați, că sunt bani publici. Este un prejudiciu adus comunității! Mai ales că ți-ai dat bani singur la clubul unde erai memnru fondator la acea dată.

Alte articole:   Începe o nouă etapă de înscrieri în programul Rabla Plus

„Cauza producerii abaterilor o reprezintă (printre altele – n.a.) neasigurarea prin acte administratice ce trebuiau întocmite în termenul legal a respectării prevederilor legale privind conflictul de interese”.

Evident, întâiul gospodar al Brașovului de pe Facebook, primarul Prejudiciu Allen Coliban, face ce știe mai bine: minte în continuare cu nerușinare și se dă „lovit”. Se victimizează. Crede că așa înșeală brașovenii când după 4 ani de mandat se va lăuda cu nimic. Iată ce posta pe social media:

Speculațiile apărute în presa locală și încercarea exploatării acestora de către adversarii politici sunt bazate pe o eroare de înțelegere a legislației și pe o rea credință în prezentarea informațiilor pe care aceștia le cunosc și cu care au fost de acord acum un an”.

Oare mincinosul acum ce o să mai facă? O să acuze și auditorii Camerei de Conturi Brașov că nu știu care e legislația și că au întocmit un raport cu rea credință?

Alte articole:   Aurelian Pavelescu la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

De aceea, revenim cu un articol mai vechi, la final:

https://newsbv.ro/2022/06/20/colibane-nici-nu-stii-ce-penal-incepi-sa-fii/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate