Alt centru de informare turistică, în Poiana Braşov

Alt centru de informare turistică, în Poiana Braşov

Centrul de informare turistica va fi închis. Foto: Adevarul

Primăria Braşov a reziliat contractul încheiat cu Asociaţia de Turism Poiana Braşov, refeirtor la fucnţionarea unui centru de informare turistică în staţşiune, din cauz că biroul este mai mult închis.

În locul celui existent, edilii vor să înfiinţze altul. Decizia a fost luată după ce edilii au constatat că actualul birou de informare a turiştilor nu dă randament pentru că stă mai mult închis. Centrul a fost înfiinţat în decembrie 2008 şi are doi angajaţi care ar fi trebuit să stea la dispoziţia turiştilor zilnic, între orele 9.00 şi 17.00.

De cele mai multe ori, însă, turiştii au găsit uşa închisă. „S-au făcut mai multe verificări în urma cărora am constat că programul de funcţionare a centrului, care se află chiar în staţia de autobuz din Poiana Braşov, nu este adaptat nevoilor turiştilor. În plus, Primăria a făcut deja studiul de fezabilitate şi urmează să depună proiectul pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile pentru înfiinţarea a două centre de informare turistică, unul în Braşov şi unul în Poiana Braşov”, a explicat, pentru Adevărul, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvând al Primăriei Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 3 milioane de euro a plătit Nuclearelectrica pentru activele Uzinei R Feldioara

Anunţuri mică publicitate