Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul, sufocat de trafic și de lipsa parcărilor

Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul, sufocat de trafic și de lipsa parcărilor

Administrația USR din Primărie e datoare să ia măsuri urgente! Consilierul local Alexandra Crivineanu, liderul de grup al PSD în Consiliul Local, solicită primarului Coliban să iasă în fața brașovenilor cu explicații concrete și coerente privind traficul din oraș și strategia parcărilor din oraș.

“Brașovul nostru devine pe zi ce trece, un oraș haotic. Asta din cauza aglomerației și a ambuteiajelor, dar și din cauza lipsei locurilor de parcare. Primarul Coliban și cei din administrația USR au obligația să iasă în fața brașovenilor cu măsuri concrete privind fluidizarea traficului și cu o strategie bine conturată privind asigurarea locurilor de parcare.

La Brașov, aproape că nu mai există oră de vârf în trafic, am ajuns să stăm la cozi interminabile aproape în orice moment al zilei. De peste 3 ani de zile de mandat, nu au fost în stare să vină nici măcar cu o idee legată de îmbunătățirea traficului sau cu vreo strategie integrată privind locurile de parcare ale orașului.

Alte articole:   Luptă PSD - PNL pentru postul de primar la Teliu. Restul partidelor joacă la ofsaid

Vedeți dumneavoastră vreun kilometru de pasaj nou construit sau de vreo bretea nouă sau de vreun pod recent construit? Ați auzit de vreo parcare nouă sau de vreo zonă special amenajată pentru parcări, în Municipiul Brașov?

Ei bine, dragi brașoveni, avem un primar care se complace în propria-i gândire și care plătește studii peste studii, pe care în final, le aruncă în niște sertare. După mai bine de un an de la finalizarea studiului privind politica de parcări în oraș, primarul tace mâlc și fuge în delegații. Sau se ascunde în spatele “jurnalului” de pe Facebook.

Domnule Coliban, Brașovul se sufocă și se degradează! 0 locuri noi de parcare, dar cu o platformă electronică în construcție de pe care brașovenii (cu îndemânare la noua tehnologie) își pot licita online locul de parcare, 0 măsuri de decongestionare a traficului, 0 pasaje, 0 poduri, 0 rute alterantive, 0 șantiere în oraș, 0 piste de biciclete, 0 benzi destinate transportului în comun…aceasta este admimistrația USR, acesta e primarul “tuturor brașovenilor”, acesta e prim-gospodarul orașului nostru!

Alte articole:   Partidele și persoanele care au intrat în competiția pentru Consiliul Județean Brașov

În calitate de lider de grup al consilierilor locali PSD, vă solicit să veniți în fața brașovenilor și să le cereți scuze pentru lipsa de interes și pentru minciunile pe care le-ați strigat în campania electorală. Un primar impotent administrativ trebuie să-și recunoască limitele și să plece acasă! Oamenii harnici și întreprinzători, oamenii abili și care găsesc soluții, oamenii care construiesc, aceia trebuie să stea în fruntea Brașovului! Pentru că fiecare dintre noi merităm o calitate a vieții mai bună, aici, acasă.” spune Alexandra Crivineanu.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Raluca Stancu la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate