Pentru o administrație fără teamă de cătușe

catalin leonteBrașovul a fost tranzacționat de politicienii săi de vârf. În ultimii 16 ani, orașul nostru a fost controlat de o caracatiță a intereselor private ale acelorași grupuri de oameni. Această caracatiță a capturat orașul, luându-i resursele una câte una -asfaltul, sensurile giratorii, floricelele din familie, panourile publicitare care maschează chiar și trecerile de pietoni, dezinsecția sau terenurile.

Pentru a putea controla resursele brașovenilor, trebuiau  controlate Primăria și Consiliul Local. Constantin Niță, fostul președinte al organizației județene a PSD Brașov și George Scripcaru, primarul pedelist trimis în judecată pentru fapte de corupție, și-au dat mâna pe sub masă și s-au făcut stăpâni pe administrația locală. Tranzacția a fost simplă și a funcționat în toată această perioadă: PSD pierdea constant alegerile, iar Scripcaru rămânea veșnic primar.

Alte articole:   „Cool Tour” , expediția culturală ce aduce muzica în comunitățile din Brașov și împrejurimi!

Ajunge! Dacă procurorii DNA au luat la mână afacerile dubioase ale celor doi – de la finanțarea campaniilor electorale, până la marile privatizări care au pus industria brașoveană pe butuci – e timpul ca și noi să facem ceva. Partidele politice sunt formate, la bază, din oameni de caracter, care nu mai suportă să fie trădați de fiecare dată în favoarea intereselor baronilor. Așa cum se vede în bătălia internă din PSD Brașov.

Cetățenii nu mai admit nici ei să se vadă reprezentați de niște oameni care au jefuit orașul.

Brașovul trebuie să crească, are nevoie de aeroport, de spital, de locuri de muncă și de o administrație care să lucreze fără teama că va ajunge la pușcărie în timpul mandatului.

Alte articole:   Wizz Air recomandă pasagerilor să ajungă la aeroport cu cel puțin trei ore înainte de decolare

Cătălin Leonte

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate