Acum poti cumpara si tu o bicicleta SUNN cu 10% reducere

Acum poti cumpara si tu o bicicleta SUNN cu 10% reducere

Începand cu anul 2017, magazinul Veloteca a adus in premiera in Romania unul dintre cele mai puternice branduri de biciclete de tip de all-mountain si enduro. Este vorba despre bicicletele SUNN, care luna aceasta pot fi achizitionate de catre orice ciclist pasionat la un pret special, redus cu 10%! Oferta este valabila in limita stocului disponibil, iar transportul este gratuit!

Bicicletele SUNN s-au facut remarcate in competitiile de Enduro din intreaga lume, fiind un brand care, in momentul de fata, se mandreste cu o echipa de sportivi puternica, formata din Thomas Lapeyrie, Kilian Bron si Isabeau Courdurier.

Thomas Lapeyrie este membru al echipei de enduro a bicicletelor SUNN alaturi de Kilian Bron, clasandu-se in mod constant in top 20 in cadrul competitiilor la care a participat, punctul culminant reprezentandu-l locul 5 la Samoens. Acesta pedaleaza unul dintre cele mai impresionante modele din gama de biciclete SUNN, un Kern de 12.7 kg creat astfel incat sa i se potriveasca perfect stilului si personalitatii sale.

Alte articole:   4K sau FullHd? Android TV sau nu? Cum să alegi un smart-tv fără să te pierzi în marea de oferte

Dupa un sezon reusit, incoronat de premii foarte importante, echipa de biciclete SUNN s-a dezvoltat in 2016 datorita unui nou rider de valoare, in persoana lui Isabeau Courdurier. Kilian Bron si Thomas Lapeyrie au primit-o cu bratele deschise, iar managerul echipei, Bruno Delabre, i-a promis o evolutie spectaculoasa in viitorul apropiat. La randul sau, clasata pe locul patru in Enduro World Series 2015, Isabeau era persoana de care echipa bicicletelor SUNN avea nevoie pentru a continua sa se dezvolte.

Baptiste Colrat, managerul brandului de biciclete SUNN a declarat ca este foarte multumit de venirea lui Isabeau in echipa; aceasta si-a dovedit capacitatile in domeniul ciclismului si a demonstrat intregii lumi ca este un pilot talentat, care promite multe.

Alte articole:   Ziua Veteranilor de Război a fost marcată în Piaţa Unirii

Era foarte important pentru SUNN sa aduca in echipa o prezenta feminina, data fiind istoria brandului de biciclete si investitiile pe care le-a facut in competitiile de Enduro. ,,Suntem convinsi ca Isabeau, Kilian si Thomas vor reprezenta echipa de biciclete SUNN la cel mai inalt nivel cu pasiune si multa determinare.

Fiind o competitoare pasionata, indragostita de mountain biking inca de la varsta de 6 ani, care lupta cu toata forta pentru a-si atinge scopurile, Isabeau Courdurier a fost mai mult decat incantata sa se alature echipei de Enduro a bicicletelor SUNN. A descris aceasta experienta ca fiind o noua provocare in evolutia ei, o oportunitate si o adevara aventura in calea spre succes.

Aceasta si-a inceput activitatea alaturi de Kilian si Thomas cu foarte mult entuziasm, mai ales ca este posesoarea unei biciclete SUNN Kern LT personalizate, care sa i se potriveasca din orice punct de vedere. Nu putem spune decat ca este foarte dedicata si determinata sa reprezinte brandul ca o campioana.

,,Am debutat in cursele XC acum 15 ani, pe o bicicleta SUNN Exact, pentru ca am fost intotdeauna atrasa de acest brand. Ii admir filosofia si ii impartasesc valorile. Bicicletele SUNN sunt legendare si sunt mandra sa port culorile acestui brand atat de puternic”, a declarat Isabeau Courdurier.

Daca si tu iti doresti sa fii posesorul unei biciclete SUNN, acum ai sansa sa iti achizitionezi modelul mult visat la un pret redus cu 10%, doar din magazinul Veloteca!

Alte articole:   Valentin Făgărășian: Sfânta Înviere a Domnului este sărbătorită pe măsură şi în străinătate, oriunde există o suflare de român

 

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate