Acţiunea caritabilă PC pentru un copil cu dizabilităţi

Acţiunea caritabilă PC pentru un copil cu dizabilităţi

„Din inimă oferim speranţă pentru o viaţă normală“ – este deviza sub care Partidul Conservator Brasov  organizeaza maine, 28 octombrie, un eveniment caritabil  in beneficiul unui copil cu dizabilitati.

Conservatorii braşoveni vor suporta costul unei operatii dificile de protezare oculara  pentru un copil din Dumbravita, a carui familie nu isi poate permite sa achite cei 1.000 de euro necesari acestei interventii. Restul fondurilor obtinute vor fi utilizate pentru urmatoarele actiuni caritabile programate in apropierea sarbatorilor de iarna.

In cadrul evenimentului, care va avea loc  incepand cu ora 19.00, la Bistro 2003, vor fi momente de salsa, dans si recitaluri ale altor copii talentati, iar decorul va fi unul special, avand in vedere apropierea sarbatorii de Haloween.

Alte articole:   Prof. dr. ing. Gabriel Racovițeanu, la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

„Vor participa circa 200 de membri ai Partidului Conservator Brasov, care vor face donatii pentru costituirea unui  fond de sprijin  destinat cazurilor sociale carora reprezentantii  PC Brasov doresc sa le ofere o raza de speranta pentru o viata mai buna“, a declarat Nicoleta Buta, purtător de cuvânt al PV Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate