Accident cu două victime pe Ocolitoarea Braşovului

Accident cu două victime pe Ocolitoarea Braşovului

La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restrictii pe Varianta Ocolitiarea a municipiului Brașov – VO1K, pe sensul de mers către București, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident a fost implicat un autovehicul, iar doi dintre ocupanții acestuia, conștienți, sunt evaluați din punct de vedere medical.

La fața locului sunt directionate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea tuturor activităților să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier este blocat la acest moment pe sensul de mers către București, urmând a fi reluat după finizarea cercetărilor și îndepartarea vehiculului răsturnat de pe carosabil

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adaptateze viteza de deplasare la condițiile de drum, să respecte semanlizarea rutieră existentă în zonă și să manifeste prudență în condus.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate