Accident cu doi morți, pe DN13, în județul Brașov

Accident cu doi morți, pe DN13, în județul Brașov

Accident rutier pe DN13, intre localitătile Fiser și Bunesti în care au fost implicate doua autoturisme.

Din primele informatii în urma accidentului au rezultat 3 victime, încarcerate.

La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, 3 echipaje SMURD si elicopterul SMURD.

UPDATE2:

Vorbim de 2 persoane de sex masculin in vârstă de 55 de ani, respectiv 60 de ani.

Cea de a treia victimă, o persoană de sex feminin în vârstă de 55 de ani este în stare gravă și va fi transportată cu elicopterul la Spitalul Judetean Brasov pentru pentru investigatii medicale de specialitate.

UPDATE1

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN13, în zona localității Bunești. În accident au fost implicate 2 autovehicule. 3 victime au fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical.
Toate cele 3 victime sunt inconstiente, dintre care una se află stop cardio respirator si i se aplică manevre de resuscitare de catre personalul medical.
La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.
Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate