Accident cu 6 mașini implicate, la Perșani! Circulație blocată pe un sens de mers

Accident cu 6 mașini implicate, la Perșani! Circulație blocată pe un sens de mers

La acest moment traficul rutier se desfăsoară cu restricții pe DN1, în zona localității Perșani, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident sunt implicate 6 autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea, 2 persoane, ocupanți în autovehicule, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată pe un sens de mers, drept pentru care vehiculele sunt dirijate in mod altermativ pe banda de mers disponibilă, urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Alte articole:   Polițiştii braşoveni caută o femeie dispărută de lângă Vama Buzăului!

Datorită valorilor de trafic ridicate la acest moment pe DN1, Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte semnalizarea rutieră.

­­Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate