A fost identificată a opta victimă a tragediei de la Ferma Dacilor, un copil de 11 ani

A fost identificată a opta victimă a tragediei de la Ferma Dacilor, un copil de 11 ani

A fost identificată și cea de-a opta victimă a incendiului de la Ferma Dacilor. Este un copil de 11 ani, fiul lui Lucian Ene, decedat şi el, fiind finul lui Cornel Dinicu.

Rămăşiţele celei de a opta victime a tragediei de la Ferma Dacilor, din judeţul Prahova au fost identificate. Acestea aparţin fiului de 11 ani lui Lucian Ene, apropiat al patronului pensiunii. Lucian Ene şi încă unul dintre fiii săi, au decedat şi ei în incendiu.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului au mai fost identificate mai multe fragmente osoase, şi cu privire la acestea fiind dispusă efectuarea unei expertize genetice judiciare, în prezent nefinalizată”, anunţau procurorii la sfârşitul anului trecut, potrivit News.ro.
Vineri, a fost confirmată identitatea celei de a opta victime, Petru Ene, în vârstă de 11 ani, afirmă surse apropiate anchetei.

Băiețelul în vârstă de 11 ani era cazat împreună cu frații lui mai mari, doi gemeni, într-una dintre camerele aflate la mansarda imobilului care a ars.

Alte articole:   Cele mai multe prostituate înregistrate legal în Germania sunt românce

Tatăl lor, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a sărit în flăcări să-și salveze copiii. Doar unul dintre cei trei băieți a fost salvat, tatăl cu unul dintre gemeni și mezinul au pierit în flăcări.

Singurii membri ai familiei care au supravieţuit sunt mama şi Matei, fratele geamăn al lui Luca, ei suferind arsuri la nivelul feţei şi braţelor.

Adolescentul care a supraviețuit incendiului de la Ferma Dacilor: Tata, ai fost eroul meu

La puţin timp după incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, Matei Ene a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de sociale: ”Mi-aş fi dat viaţa pentru voi”. ”Tata, ai fost eroul meu”, scrie băiatul, care lăsa de înţeles că a încercat să ia după el unul dintre fraţi, însă acesta nu l-a urmat.
”Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplu meu în viaţă, nu îmi vine să cred ca ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu. Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis sa vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grija de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi va iubesc infinit, mi-as fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei!”, scrie tânărul pe Facebook.
Cornel Dinicu, cel care administra Ferma Dacilor, se află, de miercuri seară, în arest preventiv, în timp ce ceilalţi doi administratori în acte ai firmei, Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie, au primit mandate de arest la domiciliu.
Toţi trei au contestat măsurile preventive care îi vizează.

Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii Ferma Dacilor, arestat preventiv. Adolescentul care a supraviețuit incendiului, mărturie tulburătoare în fața instanței

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate