Ioan Pamparău: Primarul George Scripcaru mi-a spus că mă pune înapoi pe post dacă dau jumătate din salariu la partid

Ioan Pamparău: Primarul George Scripcaru mi-a spus că mă pune înapoi pe post dacă dau jumătate din salariu la partid

Ioan Pamparău (foto stânga)

Numirile politice sau menținerea pe funcții la institutiile publice au multe dedesubturi. O dezvăluire șocantă a făcut-o fostul director adjunct al Casei Județene de Pensii, Ioan Pamparău.

„De un an şi jumătate instanţele mă tot amână. În cazul meu totul a fost politic. Când a venit ordinul de repunere în funcţie, primarul Braşovului (George Scripcaru, vicepreşedinte PDL la nivel national – n.r) mi-a transmit să trec în partid şi să dau jumătate din salariu drept contribuţie. Eu câştigam 2.000 de lei. Am familie, iar cu 1.000 de lei nu puteam trăi. Am deţinut zece ani acel post şi nu am fost membru în niciun partid. Am fost păstrat atâta timp pentru că ştiu ceva despre pensii”, a declarat Ioan Pamparău pentru Adevărul.

Alte articole:   Magazinele din România nu vor fi închise în weekend

Pe de alta parte, a fost numit ilegal în fruntea Casei de Pensii consilierul local PDL Mihail Tarbă, cunoscut ca fiind unul dintre samsarii imobiliari ai Brașovului. Despre numirea ileaglă a lui Tarbă, CITEȘTE AICI. Mai mult, șeful revoluționarilor brașoveni, Dorin Lazăr Maior, îl acuză pe Tarbă că a plătit retroactiv indemnizațiile unor falși revoluționari, fabricați peste noapte prin organizații de la București, controlați de PDL, tot pentru ca parte din bani să ajungă la partid.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate