DJ din top 10 mondial la Untold 2024

DJ din top 10 mondial la Untold 2024

Organizatorii Festivalului Untold anunţă prezenţa, la ediţia din acest an, a unor DJ din top 10 mondial, printre care se numără Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok şi Timmy Trumpet.

„UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, se pregăteşte să-şi deschidă porţile universului magic în perioada 8-11 august pentru sutele de mii de fani din întreaga lume, pentru care organizatorii pregătesc noi experienţe memorabile şi un lineup impresionant în care sunt incluşi DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine”, se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatorii festivalului.

Cultura underground are scena ei în universul UNTOLD, iar în 2024, scena Galaxy va fi un adevărat fenomen datorită celor mai cunoscuţi DJ din curentul techno, confirmaţi pentru cea de-a 9-a ediţie a festivalului UNTOLD: Carl Cox, Solomun şi australianul FISHER.

La Untold vor fi prezenţi cei de pe locurile doi, trei şi patru din clasamentul mondial.

Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. În 2024, cei doi au urcat pe locul 2 în clasamentul realizat de DJ Mag, Top 100 DJs, şi pentru al 10-lea an la rând au fost recompensaţi cu trofeul la categoria Highest Duo. Show-urile live unice i-au transformat în staruri globale, iar cei doi au fost headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. Dimitri Vegas & Like Mike sunt cunoscuţi şi pentru producţiile memorabile precum „The Hum”, single recompensat cu Discul de Platină sau „Higher Place”, colaborarea cu Ne-Yo care le-a adus locul 1 în Billboard Dance Chart.

Martin Garrix, DJ-ul care ocupă locul 3 în Top 100 DJ Mag, revine pe scena principală de la UNTOLD. Garrix a lucrat cu cei mai mari artişti mainstream, de la Dua Lipa, Usher, Bonn sau U2, şi este al doilea olandez din istoria muzicii electronice care a ocupat de patru ori locul 1 în Top 100 DJs.

Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag, a reuşit la fiecare apariţie live de pe mainstage-ul UNTOLD să ofere show-uri special pregătite pentru fanii de festival. Este considerat a fi cel mai mare DJ şi producător brazilian din toate timpurile. Alok a fost numit oficial „cel mai urmărit artist din muzica electronică” de pe Instagram, a fost gazda celui mai mare livestream, şi e numărul 1 la nivel global pe Twitter”, se arată în comunicatul Untold.

De asemenea, de multe ori considerat cel mai bun DJ din lume, titlu acordat de comunitatea fanilor culturii dance, dar şi de prestigioasele publicaţii de specialitate, DJ Mag sau Mixmag, Carl Cox a fost parte a şcolii dance din Marea Britanie, de la începutul erei disco, până în prezent.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca. Abonamentele sunt disponibile pe untold.com, se mai arată în comunicatul organizatorilor festivalului.

AGERPRES

Distribuie dacă îți place!